Tietoja minusta

Oma kuva
Tammi-helmikuun taitteessa Pian nelivuotias Schapendoes-narttu Lumikuono Esperanza a.k.a Est(h)er a.k.a Estu pääsi riiaamaan LUMIKUONO BASAJAUN a.k.a Basson kanssa. Tästä alkaakoin uusi vaihe koirulaisen ja minun elmässä. Tämän blogi syntyi halusta kertoa hiukan Esteristä ja pentujen odottelusta.

Translate

maanantai 1. huhtikuuta 2013

Iskäkoira Basso esittäytyy


Lumikuono Basajaun ” Basso ” muutaman päivän kuluttua 5v-päiväänsä viettävä herrasmies. Rento ja mutkaton tyyppi, joka tykkää (melkein) kaikista  Remmissä ollessa koettaa vastaantulijoita komennella, mutta irrallaan ollessa aina valmis leikkiin, iloon ja hauskanpitoon! Rakastaa kesällä vettä ja talvella lunta. Ryplää kesällä kaikissa mahdollisissa rapakoissa missä vain vähänkin voi. Lelut ovat kovassa huudossa ja suosikki-Ihaa nro 3 on jo menossa.
Komeaksikin poikaa on tituleerattu monen eri tuomarin taholta. Tittelirivi näyttää seuraavalta CIB FI EE LV LT BALT MVA LTW-13 eli suomennettuna: Kansainvälinen, Suomen, Eestin, Latvian, Liettuan, Baltian muotovalio sekä Liettuan voittaja-13. Komeuskisojen lisäksi Basson kanssa harrastellaan tokoa ja tavoitteena olisikin lähteä tänä vuonna kisailemaan ja ehkäpä saavuttaa joskus se koulutustunnus TK1. Myös agilityä, paimennusta ja hakua ollaan kokeiltu.
Terveystarkastuksissa Bassolla on A/A lonkat ja 0/0 kyynärät. Silmissä on kaksi ylimääräistä ripseä ja todettu coloboma kennelliiton paneelissa. Neljän eri silmiin erikoistuneen eläinlääkärin lausunnon mukaan se ei vaikuta koiran elämään mitenkään. (Ensimmäinen schapendoeseilla todettu tapaus).
Kepposiakin Basu osaa tehdä… Joskus ei niin kamalan mukaviakaan.. Viime jouluna herra päätti syödä kokonaisen kalkkunafileen verkkoineen päivineen joka oli pöydällä jäähtymässä… ja varasti sen niin taidokkaasti ettei edes astia ollut kaatunut. Kerran näyttelyyn mennessä se hyppäsi takaikkunasta pihalle ja viipotti häntä sojollaan pitkin maita ja mantuja… Lämpöpatteriksi Basson saa aina.. Nukkuu vieressä sängyssä ja joka päivä lullutellaan sylihoidossa.
Tutustumaan saa tulla ja jos kysymyksiä on niin vastailen niihin mielelläni ja autan jos vain suinkin voin! Ja toki olisin onnellinen jos kuulen pentusista myöhemminkin niiden muutettua omiin rakastaviin koteihinsa 
katariina.keinanen@gmail.com

Linkki jalostustietojärjestelmään Basson tietoihinEi kommentteja:

Lähetä kommentti