Tietoja minusta

Oma kuva
Tammi-helmikuun taitteessa Pian nelivuotias Schapendoes-narttu Lumikuono Esperanza a.k.a Est(h)er a.k.a Estu pääsi riiaamaan LUMIKUONO BASAJAUN a.k.a Basson kanssa. Tästä alkaakoin uusi vaihe koirulaisen ja minun elmässä. Tämän blogi syntyi halusta kertoa hiukan Esteristä ja pentujen odottelusta.

Translate

keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

EStusta ei mitään uutta, Mammakerhosta hyvää ja huonoaMammakerhostamme on kuitenkin kuulunut ristiriitaisia uutisia. Ensiksi Aloha-Beagle sai neljä tervettä pentua ja seuraavana päivä Sol-Australiankelpielle tehtiin keisarileikkaus ja ilmeni, että ainoa pentukainen oli kuollut. Sol selvisi leikkauksesta ja voi kuulemma hyvin. Samalla kun odottelen jännityksellä Estun lähestyvää synnytystä (ja oikeastaan hiukan  toivon, että synnytys olisi  tänään äitini syntymäpäivien kunniaksi), ajatukseni ovat Solin isännän luona: Hän ei ollut vain toivonut Solin tiineyden päätyvän hyvin, vaan myös saavansa Solin pennun itselleen. 
 
Kasvattajakurssilla käytiin läpi myös näitä murheellisia tapauksia ja joku sanoikin, että jokainen kasvattaja tulee jossakin vaiheessa törmäämään näihin ikäviin tapauksiin. Näin kaiketi voikin olla, ainakin jos kasvatustoimintaa on paljon. Itse tiedän ”läheltäni” erään toisenkin tapauksen, jossa synnytys ei päätynyt parhaalla mahdollisella tavalla. Tässä tapauksessa yksi pennuista selvisi, mutta pari sinnittelijää oli liian heikkoja jatkaakseen taivaltaan koiruuksien maailmassa. Useampi tietämäni tiineys on kuitenkin onnistunut hyvin ja uhkaavatkin tilanteet ovat päätyneet mukavasti.

Ja juuri tätä kirjoittaessa sain Marilta ”ei mitään uutta-viestin”: Nyt on mennyt 61 vuorokautta ensimmäisestä astutuksesta, eli aikataulussa mennään. Hyvä niin.

Onnittelut Hannalle,Tommille ja Alohalle ja halauksia Narnole ja Solille!
Estun varmastikin onnisttelisi koiramaisesti Alohaa ja lohduttaisi Solia!Tässä on vielä aika ottaa kauneusunia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti