Tietoja minusta

Oma kuva
Tammi-helmikuun taitteessa Pian nelivuotias Schapendoes-narttu Lumikuono Esperanza a.k.a Est(h)er a.k.a Estu pääsi riiaamaan LUMIKUONO BASAJAUN a.k.a Basson kanssa. Tästä alkaakoin uusi vaihe koirulaisen ja minun elmässä. Tämän blogi syntyi halusta kertoa hiukan Esteristä ja pentujen odottelusta.

Translate

sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Ihmettelyä ja valokuvausressu

-->
Nyt parikin henkilöä on kysynyt, joko on merkkejä ilmassa. Yritän malttaa mieleni. Nyt typy on kyllä pulauttanut parina aamuna ja ehkä, -  EHKÄ - viivytellyt uloslähtemisen kanssa. Olisiko nisät hiukan isommat? Sitä sopii miettiä? Tämä juuri niin tätä. Ajallinen yhteys on, mutta onko syy seurausta. Voisihan nuo oireet olla myös alkavaa valeraskautta.

Samalla mietin, omaa taitoani koiranomistajana: enkö nyt ihan oikeasti osaa tulkina koiraani ja koirani oireita? Yksi ystäväni kertoi saman kaltaisesta tilanteesta: Hänestä tuntuu " yhtenä päivänä tuntuu, että koira on tiineena ja seuravana päivä, ettei ole". 

Ajattelin, että yritän vilauttaa tyttöä, keskiviikkona Estua tutulle eläinlääkärille. Tuttuni ei tee töitä eläinten parissa, mutta onhan hän nyt sentään eläimiä hoitanut. Tietenkin jo viikon kulutta ultraäänitutkimus antaisi tietoa raskaudesta; 28 vuorokauden kuluttua astutuksesta UÄ tutkimus antaa 99,3 prosentin varmuudella tiedon tiineydestä. – Ikävä kyllä ultraääni tutkimuskaan ei varmuudella pentujen määrää tai edes kuntoa.

Viestittelin Basson, - Estun puolison, omistajan kanssa. Basso kuulemma tunnistaa tyttösä nimen. Ja kyllä Estukin taitaa Basson muistaa. Ensimmäisinä päivänähän Estu kerrassaan oleili Eteisessä. – JA kyllä tytön pää nousee kiinnostuneena, kun mainitsee Basson nimen.

Liekö tämäkin samaa sarjaa ”sitä  näkee mitä haluaa”, mutta  Estun Riiaus reissun jälkeen, Estun vaki-poikaystävä Whiskey
jätti Estun vaille huomionosoituksiaan (nylpytystä, kiehnäämistä jne). Aivan kuin tuo pieni sekarotuinen, kuohittu, Espanjan rescue koira” olisi protestoinut, Estun ”syrjähyppyä”. Ehkä Whiskeyn mielestä Estun vierailu ”muka
”(muka) kyvykkäämmän uroksen luona – ja vielä Lahdessa asti”, oli loukkaavaa.
Estu pääsi Passikuvan hakuressullani  oikein oikealle valokuvaajalla löytyihän niitä poseeraus asentoja:

Eikö toi, heijastus läpyskä on jo vähän liikaa?

Lepotauko!


Mä näytä kieltäni ihan kohta!
 Studio Hissi
Kuvaajat Dave Ja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti