Tietoja minusta

Oma kuva
Tammi-helmikuun taitteessa Pian nelivuotias Schapendoes-narttu Lumikuono Esperanza a.k.a Est(h)er a.k.a Estu pääsi riiaamaan LUMIKUONO BASAJAUN a.k.a Basson kanssa. Tästä alkaakoin uusi vaihe koirulaisen ja minun elmässä. Tämän blogi syntyi halusta kertoa hiukan Esteristä ja pentujen odottelusta.

Translate

maanantai 1. huhtikuuta 2013

Lumikuonollassa on uusi emäntä - ainakin Estun mielestä


Estu on alkanut ”emännöimään” Lumikuonolassa; komentelemaan muita koiria. – Mari piti tätä merkkinä kotiutumisesta – ja hyvä niin. On iva tietää, että tyttö kokee olonsa sen verran kotoisaksi, että uskaltaa vaatia omaa tilaa, esim. sohvatyynyllä. Ei tämä emännöinti ole johtanut tukkapöllyyn tai muuhun vastaavaan, vaan on ollut ihan kuono-sanallista. Mari kertoi, että kun Lumikuonolan vakiasukas Onerva oli pyrkinyt Estun valloittamalle sohvatyynylle, oli Estu pörissyt aluksi ja sitten antanut Onervan tulla lähelleen. Keittiössäkään Estu ei ole arastellut sanoa sanaa tai toista ja tehnyt selväksi että keittiö on hänen(kin) aluetta.

Tällaisia uutisia kuulin jo viikko sitten. Oli mukava kuulla Tytön kotiutuneen, onhan synnytys varsin pian käsillä. Onhan Estu Marin sanoja käyttääkseni ”emännöinyt” täällä kotona. Tyttö on pörissyt sängylläni tai omassa pedissään, joillekin sinne pyrkiville koiravieraille, mutta olisin, luullut että rohkaistuminen moiseen veisi hiukan enemmän aikaa.

Nyt tätä kirjoittaessa alkavat päivät synnytykseen olla jo yhden anturan varpailla laskettavissa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti